سهاب محبعلی ادامه داد: در سالهای اخیر در نمایشهایی چون «شب جنایتکاران»، «آئورا» و «موشمرگی» تلاش کردیم تا به بحثهای روانشناختی در ارتباط با قتلهای خانگی بپردازیم. در این نمایش نیز با حضور مشاوران متخصص این حوزه قدمهای تازهتری برای رسیدن به فرمی تازه در روایت یک داستان مستند، رسیدیم.
محبعلی، توجه ویژه به مسایل زمینهای که منجر به فاجعههایی چون فرزندکشی و همسرکشی در سراسر جهان شده است را بنمایه داستان نمایش «راهنمای جامع هیولا شدن» خواند و گفت: در همهجای جهان شاهد اعمال خشونت بر خانواده به ویژه کودکان هستیم که دلایل روانی و شناختی زیادی دارد که کمتر بدان پرداخته شده است.
وی اضافه کرد: نمایش «راهنمای جامع هیولا شدن» بر اساس اتفاقی واقعی است که در سال ۲۰۱۸ در کلرادوی آمریکا رخ داد و طی آن مردی به نام کریستوفر واتس همسر و دو دخترش را به قتل رساند که بازتاب زیادی در رسانههای جهانی داشت.
وی استقبال مناسب مخاطب را در ده روز ابتدایی اجرا، مطلوب و مناسب خواند و افزود: جریان اصلی تئاتر امروز کشور نه در سالنهای بزرگ و دولتی که در بخش خصوصی و نمایشهای مستقل جریان دارد که میتواند جریان تازه و پیشروی نمایش کشور را بسازد.
در نمایش «راهنمای جامع هیولا شدن»، محمدرضا حسنزاده، آیلار نوشهری، معصومه میراشه، شقایق عزیزی، ندا قاسمی، بهزاد ناجی، نیلان نکویی، سارا لطفی، پرنیا عسگری، نغمه مددی، محمدرضا داودی، سارا بولوری، فاطمه فیاضی به ایفای نقش پرداختهاند.
همچنین سارا مقدم بهعنوان دستیار کارگردان و زهرا پوررضا به عنوان مدیر صحنه، فرانک ظاهری طراح حرکت، رزا امیدزاده به عنوان طراح لباس، زهره صمغآبادی طراح گریم، شهاب شریفی طراح صحنه، حامد شریفی طراح پوستر و این گروه نمایشی را همراهی میکنند.
«راهنمای جامع هیولا شدن» تا پایان آذر ساعت ۲۰:۱۵ اجرا میشود.
220
بدون دیدگاه